KWALITEIT EN SERVICE | GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND VANAF € 50,- | VEILIG BETALEN
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto
Binnenkort kun je bovenstaande schitterende handgemaakte XXL gebreide woondeken van merino wol, van ons eigen label Dehewi Design, winnen bij Dehewi Home.
Dus hou onze website en social media in de gaten, we zijn er druk mee bezig!
Actievoorwaarden en spelregels
1. Winacties worden uitgeschreven door Dehewi Home onder de handelsnaam Dehewi Home gevestigd te Arnhem. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan acties is gratis. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven
6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via social media waarmee aan de actie is deelgenomen.
10. Dehewi Home kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Henriëtte van Rijssen/Dehewi Home voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Dehewi Home.
15. Dehewi Home handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
18. Winacties gepubliceerd op Facebook, zijn opgesteld door Dehewi Home en worden beheerd door Dehewi Home. Op deze promotie en winacties heeft Facebook geen enkele invloed en is op generlei wijze verantwoordelijk, Facebook is op geen enkele wijze verbonden met deze promoties en/of winacties. Eventueel verstrekte informatie wordt door mee te doen verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Dehewi Home.
19. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Dehewi Home 06-41401008
e-mail: info@dehewihome.nl Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.
 

 

Over ons

Onze droom waargemaakt! De online woonwinkel waar we onze passie en ideeën kunnen delen met iedereen. Een online woonwinkel waar alles duidelijk en eenvoudig staat weergegeven en zich niet richt op één woonstijl. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, voor ons uitgebreide cookie beleid zie ons privacy statement onderaan de pagina.
Dehewi Home - Service en kwaliteit