KWALITEIT EN SERVICE | GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND VANAF € 50,- | VEILIG BETALEN
0
Winkelwagen
€ 0,00
Moderne & Trendy Meubels /

Moderne & Trendy Bureaustoelen

Weergave:
 


Bezig met laden...

Moderne & Trendy Bureaustoelen

Dehewi Home Moderne & Trendy Bureaustoelen
 
Thuis kiezen we onvoorwaardelijk voor een goed zitcomfort, waarom zouden we tijdens het werk dat dan niet doen? Een goede zit op kantoor is gezonder en productiviteitsverhogend. Het enige wat je nodig hebt, is een stoel die je in staat stelt het onderste uit de kan te halen en je lichaam goed te ondersteunen.
Een goede bureaustoel is misschien wel het belangrijkste van een werk- of studeerplek. Een stoel die je op de juiste hoogte kunt afstellen zorgt voor een actieve zit in de juiste houding en voorkomt klachten. Fleur je werkplek op met een moderne trendy design bureaustoel in een kleurtje of kies voor traditioneel zwart.
Bij Dehewi Home hebben we een mooie keuze aan moderne en trendy bureaustoelen zowel vast als verrijdbaar, en wel of niet hoogte verstelbaar.

Voor de verstelbare bureaustoelen de volgende tip:
De ideale hoogte van je bureaustoel kun je op de volgende manier instellen. Ga recht in je bureaustoel zitten met je voeten plat op de grond. Zorg dat de hoek tussen je boven- en onderbenen minimaal 90 graden is. Bij het instellen van de armleuning geldt hetzelfde. Houd een hoek van 90 graden aan tussen je boven- en onderarm.


 


Over ons

Onze droom waargemaakt! De online woonwinkel waar we onze passie en ideeën kunnen delen met iedereen. Een online woonwinkel waar alles duidelijk en eenvoudig staat weergegeven en zich niet richt op één woonstijl. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, voor ons uitgebreide cookie beleid zie ons privacy statement onderaan de pagina.
Dehewi Home - Service en kwaliteit