KWALITEIT EN SERVICE | GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND VANAF € 50,- | VEILIG BETALEN
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto
Over ons

Mijn droom waargemaakt

Na vele jaren dromen over mijn eigen bedrijf in interieur, woondecoratie en styling heb ik de stap gemaakt om mijn droom waar te maken. Mijn eigen online woonwinkel waar ik mijn passie en ideeën kan delen met iedereen. Een online woonwinkel waar alles duidelijk en eenvoudig staat weergegeven en zich niet richt op één woonstijl.

Mijn visie

Zo gezegd, zo gedaan.... Nou nee, niet zomaar gedaan, maar alles goed doordacht en gepland om er wat moois van te maken. Mijn visie is een online woonwinkel waar ik zelf ook blij van zou worden om er te winkelen en waar ik door het zien van al die prachtige meubels en accessoires de kriebels krijg om met mijn eigen interieur aan de slag te gaan.

Uniek zijn

Dat is zo belangrijk en daarom heb ik een mooie trendy eigen lijn in woonaccessoires ontwikkeld en gemaakt.
Dehewi Design, een collectie handgemaakte woonaccessoires waar ik heel trots op ben. De artikelen in deze collectie worden in kleine oplages gemaakt en daarmee heeft de klant met Dehewi Design een uniek product in huis.

Ik wens u heel veel woonshop plezier op Dehewi Home. 

Over ons

Onze droom waargemaakt! De online woonwinkel waar we onze passie en ideeën kunnen delen met iedereen. Een online woonwinkel waar alles duidelijk en eenvoudig staat weergegeven en zich niet richt op één woonstijl. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, voor ons uitgebreide cookie beleid zie ons privacy statement onderaan de pagina.
Dehewi Home - Service en kwaliteit