KWALITEIT EN SERVICE | GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND VANAF € 50,- | VEILIG BETALEN
0
Winkelwagen
€ 0,00
RETOURNEREN

U heeft een periode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering.U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
Voorwaarde hierbij is dat de producten onbeschadigd, ongebruikt en (indien mogelijk) in originele verpakking geretourneerd worden. Let op: voor bedrijven/zakelijke klanten geldt geen 14 dagen bedenktijd. Zij worden geacht te handelen met voorkennis volgens het recht en niet uit een impuls.  

Voor het retourneren van de bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Terugstortingen zullen binnen 14 dagen worden overgemaakt. Wanneer u iets terugstuurt dan bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd (indien mogelijk) de originele verpakkingen en ga daar zorgvuldig mee om. Zorg ook altijd voor een bewijs van versturen met track and trace, zodat wij het pakketje kunnen volgen.

Alle annuleringen en retourneringen dienen vooraf aan info@dehewihome.nl per mail kenbaar te worden gemaakt. U kunt hiervoor gebruik maken door ons simpelweg een mail te sturen met het formulier herroeping met de benodigde gegevens zoals vermeld op het formulier herroeping u krijgt hierna van ons een mail met verdere instructies.

Wilt u de annulering of retournering per e-mail kenbaar maken zonder het formulier herroeping, dan dient u hierbij in ieder geval de volgende gegevens in op te nemen:
Naam, e-mail, telefoonnummer, order en of factuurnummer.

LEVERING DOOR TRANSPORT BESCHADIGD

Als een product bij de levering beschadigd is gelieve ons het probleem binnen 48 uur per e-mail info@dehewihome.nl door te geven. Wij zullen dan zorgdragen voor vervanging van het product. Vermeld in alle gevallen het ordernummer.
Vermeld tevens de beschrijving van de schade en en wij vragen u om minimaal 3 duidelijke foto’s mee te sturen van het beschadigde onderdeel(en).

Waarschuwing: Artikelen moeten VOOR de montage gecontroleerd worden. Indien er schade is gevonden tijdens of na de montage, kan het artikel niet worden geretourneerd. Wij raden daarom iedereen ten strengste aan voor de montage alle onderdelen te controleren op schade voordat men tot montage
overgaat.

TERUGBETALING

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan www.dehewihome.nl heeft gedaan. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen terug gestort.

Bij onduidelijkheden mag u ons altijd mailen en dan zal u van ons instructies krijgen met wat te doen.Modelformulier voor herroeping
 
 
Modelformulier voor herroeping
 
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 
  • Aan: Dehewi Home
  • Hisveltplein 58
  • 6826 LH Arnhem
  • info@dehewihome.nl
  • www.dehewihome.nl 
 
  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
 
  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
 
  • [Naam consumenten(en)]
 
  • [Adres consument(en)]
 
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 
 
* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.
 
 
 
 
 
 
 

 

Over ons

Onze droom waargemaakt! De online woonwinkel waar we onze passie en ideeën kunnen delen met iedereen. Een online woonwinkel waar alles duidelijk en eenvoudig staat weergegeven en zich niet richt op één woonstijl. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, voor ons uitgebreide cookie beleid zie ons privacy statement onderaan de pagina.
Dehewi Home - Service en kwaliteit